T-REX

iBeam M-LED

Only for winners...

Optische voordelen

M-LED modules maakt gebruik van origineel optisch PMMA-materiaal waarvan de transparantie 90% kan bedragen. Door Philips Lumileds-chips met hoge opbrengst aan te passen met een thermo-elektrisch scheidingsontwerp, kan de efficiëntie 150 lm / w bereiken. De voordelen van nauwkeurige lichtregeling, geen flare-effect, symmetrich en asymmetrisch optisch ontwerp en 6 beschikbare bundelhoeken maken dat M-LED in staat is om aan elke ontwerpvereiste te voldoen.

Thermische controle

Het thermische controlesysteem van M-LED bestaat uit unieke rechthoekige LED-modules met een revolutionair ontwerp van luchtconvectie. Het broeikaseffect heeft de afkoeling van het licht sterk belemmerd. Om een perfecte oplossing voor afkoeling te vinden, gebruiken M-LED armaturen een plat, zuiver 6063 aluminium oppervlak en een honingraatrug om een efficiënte koeling mogelijk te maken via convectie door de ventilatie van de structuur.

Zwarte kleur

Zilverkleurig

Modular Design

M-LED heeft een modulair ontwerp, een intelligent besturingssysteem met een klassieke cover, en met groot gemak voor bevestiging en reparatie.

Locatie

NOVILUM - iBEAM
Industrieterrein Vostert
Kipdorpstraat 54
B-3960 Bree
België

Contacts

Email: info@ibeam.be        
Phone: +32 477 37 59 73