Industriële verlichting

Zorg voor een
veilige werkomgeving

Specialist in industriële verlichting


We zijn gespecialiseerd in het installeren van industriële verlichting voor bedrijven.
Wij kunnen uw firma hierdoor helpen om zuiniger om te gaan met licht, waardoor uw energierekening afneemt. Industriële verlichting voor bedrijven heeft echter nog veel meer voordelen dan enkel de kosten verlagen. Zo zorgt u met de juiste verlichting voor een veilige werkomgeving. Incorrecte verlichting kan namelijk het werkgedrag en de productiviteit van uw werknemers negatief beïnvloeden. Wij nemen de installatie van uw verlichting zeer serieus en zorgen ervoor dat uw industriële verlichting optimaal wordt geplaatst, waardoor deze zo snel mogelijk rendabel wordt. U vindt in ons team een bekwame specialist die in samenspraak met u de beste verlichtingsoplossing zoekt voor uw bedrijf.

Binnenverlichting

Onze industriële led oplossingen worden steeds aangepast aan uw specifieke noden. Daarom gaat er altijd een lichtstudie aan vooraf. Dat is een uitgebreide analyse die bestaat uit een lichtberekening en besparingsmodel. Zo berekenen we de optimale energie-efficiëntie voor uw situatie. Vanuit de overheid worden bedrijven steeds meer verplicht om hun energieverbruik en CO2-uitstoot van het bedrijf te verminderen. Dat kan eenvoudigweg door verouderde verlichting zoals TL-lampen te vervangen door duurzame led verlichting. Een prima investering in een gezond klimaat, waar u heel wat mee bespaart. Bovendien stimuleert de overheid deze investering met een relighting premie. 

Buitenverlichting

Een goede verlichting speelt in de industrie een belangrijke rol. Niet alleen om de veiligheid te verbeteren, maar ook om het visueel comfort te verhogen
We geven u niet alleen advies over uw verlichting, ook de volledige installatie wordt door ons uitgevoerd. Doordat we een brede waaier aan verschillende diensten aanbieden, kunnen we u met veel diverse zaken van dienst zijn. Wilt u onze diensten graag inschakelen? Of heeft u vragen over industriële verlichting?

Neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder.

Parkeerterreinen

Bij de verlichting van parkeerterreinen spelen veiligheid en oriëntatie de hoofdrol. Hier moeten de armaturen – of het nu gaat om mastarmaturen voor buiten of armaturen voor vochtige ruimten onder de overkapping – niet alleen overtuigen met topkwaliteit, maar bovendien altijd en feilloos functioneren onder alle omstandigheden. 
En dan praten we alleen over de werking: voor de gebruiker is ook het armatuurdesign een heel belangrijk aspect, vooral als het gaat om een representatief parkeerterrein bij zijn gebouw.

Neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder.

Optimale veiligheid
Intelligente sturing
Energie efficiëntie
Zichtbaarheid

Luchthavens

Zeehavens

Opslagplaatsen

Contact Info

iBeam Outdoor Lighting
NOVILUM BV
Kipdorpstraat 54
Industrieterrein Vostaert
3960 Bree
België

Electronisch contact

Email: info@ibeam.be
Mobiel: +32 477 37 59 73

Links

Copyright (c) 2022 iBEAM - NOVILUM