Ralph !

Volledige controle over jouw bedieningssysteem

Slimmer denken

Innovatie zal de werelden van smartphones, tablets, apps en sportverlichting verder bij elkaar brengen. In de nabije toekomst wordt het mogelijk om de verlichting aan te passen terwijl je onderweg bent, in plaats van op een vaste locatie in het clubhuis of achter een pc op kantoor. Slimme bediening is hét antwoord op de vraag van je clubleden naar meer flexibiliteit. Speciale bedieningsapparaten die op maat zijn afgestemd op jullie manier van werken en jullie behoeften maken het mogelijk.

Bedieningsmogelijkheden

Er zijn drie verschillende uitvoeringen van Ralph beschikbaar (zie hieronder). Elk daarvan werkt met LED-schijnwerpers onder DALI-besturing. En als ten minste één veld of baan is uitgerust met LED’s is het ook mogelijk je bestaande conventionele schijnwerpers te verbinden met Ralph. Op deze manier kun je eenvoudig ervaring opdoen en je renovatie stap voor stap plannen. Bij conventionele schijnwerpers kun je alleen gebruikmaken van de instelling voor in-/uitschakelen.

Panel - helder gevisualiseerde lichtinstellingen

Dit is de traditionele manier om de lichtinstellingen te triggeren via drukknoppen of met een paneel dat in een schakelkast of mast geplaatst kan worden of bediend kan worden vanuit het clubhuis.

Kies uit een aantal eenvoudig gevisualiseerde lichtinstellingen op het paneel, afhankelijk van de manier waarop jullie speelterreinen worden gebruikt. Als je geen volledige ‘wedstrijd’-verlichting nodig hebt, bijvoorbeeld voor een trainingssessie, selecteer je eenvoudig het ‘training’-pictogram. Je kunt zelfs een veld in tweeën splitsen en slechts één einde ervan verlichten, wat de mogelijkheid van extra energiebesparingen biedt.

Tablet - praktische gebruikersaccounts

Deze aan de wand te monteren of in de hand te houden tablet heeft een speciale, eenvoudige interface met dezelfde functionaliteiten als een paneel. Dankzij de tablet is het mogelijk al je banen, velden – en zelfs looppaden – te bekijken op één enkele pagina. Je kunt een lijst van gebruikers autoriseren met verschillende inlog-accounts die dan in staat zijn de verlichting te bedienen, en zelfs een relevant profiel toekennen aan elke gebruiker. Waarschijnlijk zal een trainer bijvoorbeeld alleen de instellingen van het trainingsveld kunnen bedienen. Op deze manier kan de accommodatie nog meer kosten besparen doordat trainingssessies gewoonlijk ‘s avonds plaatsvinden en geen hoge lux-niveaus vereisen.

Smartphone - altijd en overal bij de hand

Net zoals bij de tablet kan een geautoriseerde gebruiker, zoals een clubmanager, de lampen vanaf een andere locatie bedienen via zijn of haar smartphone met een persoonlijk wachtwoord. Laat in de avond kun je bijvoorbeeld de lichtinstellingen controleren en negeren, of de lampen uitschakelen zonder dat je de sportaccommodatie hoeft te bezoeken.

Meer flexibiliteit

Een druk op de knop is voldoende om de lichtinstellingen te veranderen. Zo heb je altijd de zekerheid dat spelers op lek moment van de avond in het juiste licht staan. Tegelijkertijd voorkom je onnodig strooilicht en hinder voor je omgeving. Uitschakelen gaat net zo makkelijk als inschakelen. Dit kan vanuit het clubhuis, maar net zo eenvoudig mobiel.

Meer besparingen

Bedrijfskosten worden verlaagd door lagere onderhoudskosten en een efficiënter gebruik van energie. Via de cloud-technologie kan een deel van het onderhoud op afstand beoordeeld/uitgevoerd worden. En maak je gebruik van LED-technologie dan is de werkelijke energie- en kostenbesparing makkelijk in te zien.

Toekomst bestendig

Dankzij de verbinding met de cloud profiteer je van upgrades en nieuwe softwarefuncties tegen lage kosten. Daarmee wordt het systeem voortdurend doorontwikkeld en verbeterd.

Meer zakelijke kansen

Als spelers zich thuis voelen bij hun club, brengen zij meer tijd door in bar, restaurant of op het terras. Goede verlichting kan dus extra kansen opleveren.

Interact
Sport

Via elk platform is de Ralph! app in staat alle typen LED verlichting te bedienen en te monitoren. Inmiddels maken ruim 200 sportverenigingen gebruik van een LED verlichtingsinstallatie in combinatie met een Ralph! besturingssysteem.

Afhangbord tennis

Welk type afhangbord je tennisvereniging heeft, maakt niet uit! Met onze slimme afhangbord koppeling zorgen wij er voor dat de verlichting op de tennisbanen alleen brandt, wanneer er wordt gespeeld.

Volledige integratie

Met een uitgebreide versie van onze Ralph! app maken we het mogelijk om (bijna) alle systemen van je vereniging, zowel binnen als buiten, aansturen vanaf één centraal platform. Systemen voor onder andere beregening, beveiliging, toegang en verwarming allemaal te besturen vanaf de Ralph! app.

Professionele support

Onze experts helpen graag met je besturingsvraag. De diverse producten die wij als Ralph! installeren, maken dat we voor bijna iedere situatie een oplossing kunnen bieden. Neem contact op om meer te weten te komen over onze producten en diensten!

Contact Info

iBeam Outdoor Lighting
NOVILUM BV
Kipdorpstraat 54
Industrieterrein Vostaert
3960 Bree
België

Electronisch contact

Email: info@ibeam.be
Mobiel: +32 477 37 59 73

Links

Copyright (c) 2022 iBEAM - NOVILUM